• 2591025643 / 2591022207
  • mail@gym-chrys.kav.sch.gr
  • Θράκης 10, Χρυσούπολη 64200

Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου στις 11/12/23

Την Δευτέρα 11/12/23 στις 10.30 π.μ. έγινε συνάντηση του 1ου Γυμνασίου Χρυσούπολης με τον Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη.

Στην συνάντηση αυτή, εκτός από τον Δ/ντή του Γυμνασίου κ. Σπυρίδωνα Στάμο, παρευρέθηκαν ο Υποδιευθυντής κ. Π. Τσολάκης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και εκπρόσωποι των μαθητών του Γυμνασίου μας.

Τον ενημερώσαμε για όλα τα προβλήματα του Γυμνασίου μας. Επισημάναμε τα θέματα ασφάλειας, φύλαξης, επισκευών, υλικοτεχνικής υποδομής, κιόσκι κ.α.

Ο κ. Δήμαρχος έδειξε αληθινό ενδιαφέρον για την λύση των προβλημάτων, τα οποία φαίνεται να τα γνωρίζει πολύ καλά. Εξάλλου η έκθεσή μας με όλα τα προβλήματα είναι κατατοπιστική. Η συνάντηση ήταν θετική!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η πρώτη αυτή συνάντηση να αποτελέσει την αφετηρία για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας.

Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί τον κ. Δήμαρχο ο Διευθυντής του Γυμνασίου για να ξεκινήσει η υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων σε συνεργασία και με την Σχολική Επιτροπή Δ.Ε.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου είναι πάντα στη διάθεση των Γονέων και μαθητών για τις όποιες νέες προτάσεις υπάρξουν.